Отпочната обуката за цртање на кадилници 27.10.2023

Проект - Нишки на Благодат

Благодарност до сите кои земаа учество во обуката за цртање.
На првиот час се подготвуваа кадилниците. Се постави основа за натамошно нивно оплеменување.
Обуката ќе продолжи на 03.11.2023г. во 17.30ч.

посети денес -

1

посети вчера -

0