Просфори и панагии-подготовка 02.12.2023

Проект - Нишки на Благодат

Обуката за подготовка на просфори и панагии, ја помина и третата група учесници. Заедно сите подготвија одлични просфори за бројни Литургии во манастирот. Малите панагии кои секој од нив ги обликува -се вкусна закуска по обуката.

посети денес -

1

посети вчера -

0