Изложба 16-12-2023

Проект - Нишки на Благодат

Во присуство на бројни посетители се одржа изложбата на ракотворби изработени од учесниците во обуките, со што успешно се заокружи проектот-нишки на благодат.

посети денес -

1

посети вчера -

0