Манастир Матка -21.10.2023 17.30ч

Проект - Нишки на Благодат

Добар ден, да потсетиме првата обука за плетење бројаници ја почнуваме оваа сабота на 21.10.23 од 17.30ч !

посети денес -

1

посети вчера -

0