10.11.2023. Обука за цртање кадилници

Проект - Нишки на Благодат

Се заокружи првиот дел од обуката за цртање на керамика. 
Во голем дел се заврши цртањето на кадилниците. Наредниот час ќе се отпочне со подготовка и цртање на шолји. 
Се гледаме на 17.11.2023.

посети денес -

1

посети вчера -

0