Плетеме бројаници трет час

Проект - Продолжени нишки на Благодат

Благодарност до сите учесници во обуката за плетење бројаници. Секое ново топче на бројаницата, почеток е,  на повторна молива кон Бога. Слава на Бога за се…

посети денес -

3

посети вчера -

9