Цртање на керамика втор час

Проект - Нишки на Благодат

Се одржа и вториот час за цртање на керамички шолји и кадилници со контурни бои. Полека се утврдува и потегот, и се стекнува искуство во комбинирање на боите. Видлив е плодот од трудот- на сите учесници.

посети денес -

1

посети вчера -

9